Hvad er en guidestok?

En guidestok ellers kendt som blind stoker en fantastisk opfindelse, der guider blinde og synshandicappede og hjælper med at bevare deres uafhængighed, når de går.Så du spekulerer måske på 'hvad er guidestokken til sidst?', vi vil diskutere dette problem nedenfor...

 

blind stok (1) 

Standardlængden afguidestoker stokkens højde fra jorden til brugerens hjerte plus en knytnæve.På grund af standarden er længden af ​​hver blindstok for en anden person forskellig, så hvis nogen ønsker at nå standarden, skal blindstokken tilpasses.For at mindske prisen på guidestokken og nærme sig karakteren af ​​overkommelig, er de fleste blinde stokke bygget i almindelig form.
Styrestokken er lavet af letvægtsmaterialer såsom aluminiumslegering, grafit og kulfiber, med en diameter på ca. 2 cm, og kan opdeles i faste og foldbare typer.Dens farve er hvid og rød, bortset fra at røverhåndtaget og den nederste spids er sorte.

 

blind stok (2)

Når synshandicappede bevæger sig med en styrestok, har stokken tre funktioner: Detektion, identifikation og beskyttelse.Den afstand, stokken strækker sig fremad, bruges til at registrere vejforholdene.Når man identificerer jordskifte eller farlige forhold, kan synshandicappede derfor have tid nok til at reagere for at beskytte sig selv.

Kun at holde en styrestok er ikke i stand til effektivt at hjælpe synshandicappede til at bevæge sig støt, det kræver, at brugeren accepterer mobilitetsorienteringstræningen.Efter træning vil guidestokken udføre sin tilsigtede funktion som støtte og assistance.


Indlægstid: 17. nov. 2022